Er du hjemme med baby eller har konfirmant i år? Det er mange gode anledninger for å gå til fotografen. Men det beste er å komme til fotografen når det passer for deg! Om barnet er 3 måneder, 3 eller 13 år, så er det ingen regler på hva som er den beste alderen å bestille tid til fotografen.


Nyfødt foto

Ønsker du bilder med sovende baby er det gjerne når babyen er 1-2 uker gammel, hvor den nyfødte sover tyngst. Jeg setter av 3 timer og fotograferingen koster 1800,-. Jeg gjør flere forskjellige oppsett. Tar gjerne også med søsken, mor, far og familiebilder.


 

 

 

Baby foto

Det er ganske individuelt når babyene kan holde hodet. Det er litt flere poseringsmuligheter når de kan støtte seg med armene eller sitte, men jeg syns det er viktig at du kommer med babyen når du syns det passer. Om det er ved 2 måneder eller 8 måneder. Det skjer såpass mye det første året at det er alltid en god anledning for babyfoto.familie foto

Ingenting er vel mer velkomment enn en gave til besteforeldre med bilde av sine nydelige barnebarn?

Et klassisk bilde som aldri går av moten med herlige minner som kan nytes i generasjoner.

Jeg fotograferer også gjerne barna sammen og hver for seg.


 
Konfirmasjons Fotografering

Gjør stas på ungdommen! Denne konfirmanten ble kjempestolt av sine bilder. Han følte seg stilig og litt voksen med den fine dressen i industrielle omgivelser. De er bare konfirmanter en gang i livet og skikkelige bilder en endel av pakken. Bildene kan taes i studio eller vi kan finne et ønsket sted for fotograferingen.


 

Gravid foto

Kom til gravidfotografering når du har godt synlig mage og har litt energi igjen.

Det viktigste er at du har lyst, men det er mange som sier de angrer på at de ikke tok gravidbilder, og svært få som sier de angrer på det. For de fleste er det ikke mange ganger i livet man er igjennom denne magiske forvandlingen som en graviditet er. Gravidfotografering er halv pris om du bestiller nyfødtfotografering samtidig!