Er du hjemme med baby eller har konfirmant i år? Det er mange gode anledninger for å gå til fotografen. Men det beste er å komme til fotografen når det passer for deg! Om barnet er 3 måneder, 3 eller 13 år, så er det ingen regler på hva som er den beste alderen å bestille tid til fotografen.
Nyfødt foto

Ønsker du bilder med sovende baby er det gjerne når babyen er 1-2 uker gammel, hvor den nyfødte sover tyngst. Denne nydelige jenta var 3 uker gammel. Mammaen sa hun ikke var noe sovebaby, men vi bestemte oss for å prøve alikevel. Hun overrasket oss med å sove seg igjennom det hele. Jeg setter av 3 timer og fotograferingen koster 1800,-. Jeg gjør flere forskjellige oppsett. Tar gjerne også med søsken, mor, far og familiebilder.

Baby foto

Det er ganske individuelt når babyene kan holde hodet. Det er litt flere poseringsmuligheter når de kan støtte seg med armene, de kommer litt opp og man får litt mer kontakt. De små blir fort slitne, så her holder det med en minifotografering som koster 1200,-

Konfirmasjons foto


Gjør stas på ungdommen! Denne konfirmanten ble kjempestolt av sine bilder. Han følte seg stilig og litt voksen med den fine dressen i industrielle omgivelser. De er bare konfirmanter en gang i livet og skikkelige bilder en endel av pakken. Bildene kan taes i studio eller vi kan finne et ønsket sted for fotograferingen.

Familie og søsken kan være med. 1800,- for fotografering.

Søsken fotografering


Ingenting er vel mer velkomment enn en gave til besteforeldre med bilde av sine nydelige barnebarn?

Et klassisk bilde som aldri går av moten med herlige minner som kan nytes i generasjoner.

Jeg fotograferer gjerne barna hver for seg. Mamma og pappa må også få være med.

Gravid foto

Kom til gravidfotografering når du har godt synlig mage og har litt energi igjen.

Det viktigste er at du har lyst, men det er mange som sier de angrer på at de ikke tok gravidbilder, og svært få som sier de angrer på det. For de fleste er det ikke mange ganger i livet man er igjennom denne magiske forvandlingen som en graviditet er. Gravidfotografering er gratis om du bestiller nyfødtfotografering samtidig!