canvas bilder og album. bildeprodukter
forskjellige typer album. bildebøker
bilde av brudepar på lerret
Bilde på treplate. et album. nyfødt gutt med tøybleie med dyr på

Priser på produkter


Det er nå du kan skreddersy ditt helt personlige veggkunst!

Det er en investering å gå til fotografen. Fine bilder av deg selv og/eller barna som kan henge på veggen i generasjoner. Få bildene opp og frem, som et bilde på veggen eller et nydelig album. Jeg tilbyr kvalitetsprodukter som er laget for å vare i årevis.

I fotograferingene er det inkludert planleggingstid, fotograferingstid, tilgang på bilder i webgalleri og bestillingstime med veilleding av hvilke produkter som passer for deg. Det beste er å ha bestillingstime her hos meg i Rælingen, 5 minutter fra Lillestrøm sentrum. Men tilbyr digital visning om det er ønskelig.

liten familie på tre. nyfødtfotografering. bilde med mamma, pappa og baby

Størrelse

13x18

20x25

24x30

30x40

40x50

50x60

60x80

70x100
 

Print

550,-

650,-

850,-

1300,- 

 

 

 

 

Veggbilde

1500,-

1800,-

3200,-

5500,-

7800,-

8500,-

12000,-

15000,-

 velg mellom laminert eller glass i ramme, på treplate og smalt lerret.
sleeping newborn baby boy in cloth diaper

Album

Jeg tilbyr tre forskjellige kvaliteter av album fra helt enkelt med et bilde pr side og til større bøker med tykke sider og nydelige collager.

Enkelt album

8 bilder

2800,-

Books for photos in different sizes

Saga album

10-20 bilder

Fra 5500

Album for photos with velour cover

Deluxe album

25 bilder

13200

Ønsker du å kjøpe høyoppløselige digitale bilder for å kunne oppbevare de selv. Evt kunne gå å printe de et annet sted. Det kan du! Men vit at du har ansvaret selv for resultatet. Noen ganger blir det bra, og andre ganger ikke.

Vil du lage kvalitetsprodukter hos meg og samtidig ha digitale bilder. Så vanker det rabatter på bestillingstimen.


5 høyoppløselige bilder- 7500,-


Pr bilde over 5 stk- 850,-


Jeg selger ikke mindre enn pakke på 5 stk

FAKTA

Hvordan velge rett fotograf?

Det å gå til fotografen er en stor investering for mange. Det er viktig å starte med å se på bildene til fotografen. Du må like stilen og bildene til fotografen du velger. Det er lov å ta kontakt uten å forplikte seg til noe. Spør om du lurer på noe, om du har noen spesielle ønsker, så hør om det er noe fotografen gjør. Eller bare ta en prat for å finne ut om det er kjemi. Sett deg inn i prislisten og hva som er inkludert. Hos meg kjøper du fotografering og bildeprodukter/digitale bilder separat.
I tillegg er det viktig å undersøke om fotografen driver redelig.
Jeg har dessverre hørt alt for mange historier om mennesker som blir lurt av useriøse «fotografer», og derfor ekstra viktig å sjekke før du velger fotograf.
•Har fotografen registrert firma i Brønnøysundregistret? (www.brreg.no) Man bryter loven ved å benytte seg av svart arbeidskraft.
•Bruker fotografen kontrakt? (dette er en sikkerhet for begge parter)
•Har fotografen priser tilgjengelig på nettsiden sin (påbudt)
•Har fotografen gode backup-rutiner for bildene og hvor lenge tar fotografen vare på bildene dine?
•Leverer fotografen kvalitetsprodukter fra profesjonelle trykkerier?

Hvorfor bør jeg kjøpe bildeprodukter igjennom fotografen?

Jeg tilbyr salg av digitale bilder da mange liker å ta vare på bildene selv. Men dessverre blir mange bilder bare liggende på harddisken uten at de kommer opp på veggen. Mange vil bestille bildeprodukter hos amatørlab. Man har da det fulle ansvaret for resultatet. Amatørlabber bruker et mindre fargerom enn det profflabber bruker. Det kan derfor gjøre bildene flatere og at det mørkeste gror igjen og det lyseste brennes ut. Det kan være tidkrevende å sette seg inn i programmene, og det tar lang tid å designe album. Om du ikke er fornøyd med resultatet, må du ta dette med labben du har brukt. Det er heller ikke lov å endre på bildet på noe vis, farge, lysjustering eller lage et annet utsnitt enn du har fått fra fotografen. Så det er litt å passe på at bildet passer i størrelsen du velger.

Profflabben jeg bestiller produkter fra, benytter seg av fullt fargerom. Det jeg ser på min kalibrerte skjerm, er det jeg får tilbake. Jeg kvalitetsjekker produktene, så om noe ikke er som det skal, er det jeg som ordner med reklamasjon. Produktene produseres med syrefrie produkter og er laget for å vare i årevis. Det er livstidsgaranti på disse bildene, sålenge det har hengt i et helt vanlig hjem. Jeg printer også noe selv, slik at leveringstid på enkelte print er kort.

Hvor lang tid tar det å få bildene?

Vi setter opp tid til bestillingstime etter fotograferingen er over. Jeg sender så en faktura, når denne er betalt setter jeg igang prosessen med å grovredigere bildene. De legges ut på et passordbeskyttet webgalleri slik at du kan se litt på bildene før du kommer til bestillingstime. Du får fra 25-40 bilder i webgalleriet. Når vi møtes til bestillingstime ser vi på bildene sammen. Jeg viser frem produkter og hva slags muligheter man har innenfor ønskene man har. Når man har bestemt seg for hvilke produkter og bilder man vil ha, så sender jeg en ny faktura på dette. Når den er betalt, begynner jeg å finredigere bildene.
Skal du kjøpe digitale bilder, legges de ut for nedlastning i samme webgalleri.
Leveringstid er 1-2 uker fra betalt faktura. Det varierer utifra oppdragsmengde. Bestillingstime kan gjennomføres digitalt.

Hvorfor koster det så mye å gå til fotografen?

For mange er det en stor utgift å gå til fotografen. Og det er en investering. Bildene du sitter igjen med er noe du kan nyte i årevis fremover, kanskje også generasjoner. Utstyret jeg bruker er dyrt og utstyrsparken trenger påfyll og oppgradering innimellom for å kunne levere deg god kvalitet. Jeg er også opptatt av å utvikle meg både i form av kursing og utprøving av nye teknikker på egenhand. Mine priser ligger på et gjennomsnittsnivå i forhold til andre profesjonelle fotografer i Norge. Et prisnivå som er nødvendig for å kunne drive en lønnsom og sunn fotografbedrift.
Jeg har satt sammen noen pakker som gir litt rabatter. Og har du flere anledninger som skal fotograferes iløpet av kort tid, så finner jeg en god pris til deg.

Ta kontakt om du har spørsmål