Priser


Det er en investering å gå til fotografen. Fine bilder av deg selv og/eller barna som kan henge på veggen i generasjoner. Få bildene opp og frem, som et bilde på veggen eller et nydelig album. Jeg tilbyr kvalitetsprodukter som er laget for å vare i årevis.

I fotograferingene er det inkludert planleggingstid, fotograferingstid, tilgang på bilder i webgalleri og visningstime med veileding av hvilke produkter som passer for deg.

Fotografering


2500,-

Jeg setter av 1,5 time til fotograferingen. Passer til søsken, familier og nyfødtfotograferinger. Og hvor det er ønskelig med flere enn 2 bakgrunner, eller både ute og innebilder.
Produkter og digitale bilder kommer i tillegg.

Minifotografering


1150,-

Jeg setter av 45 minutter til fotograferingen. Den passer til Gravide, konfirmanter og babyer som er 3-10 måneder. Men også enkle portretter. Denne kan kun bookes i ukedager kl 9.00-15.00.

Stor albumpakke


7000

Ordinær fotografering med album. Inkluderer et nydelig designet album i 20x20. Da får man også alle bildene brukt i albumet i weboppløselige digitale bilder. De kan brukes på sosiale medier, sendes på mail til besteforeldre, printes i opp til 15x20.

Liten albumpakke


3200

Minifotografering med et designalbum i 15x15cm.Da får man også alle bildene brukt i albumet i weboppløselige digitale bilder. De kan brukes på sosiale medier, sendes på mail til besteforeldre, printes i opp til 15x20.

Det første året


5000,-

Nyfødt foto, babyfoto(5-9 måneder) og 1 års foto. 3 fotograferinger i en. Søsken og foreldre kan være med.
Gravidfoto kan inkluderes i pakken med et tillegg på 500,-

Bilde til veggen


fra 2500,-

Velg mellom Lerret, innrammet, montert på treplate. Kommer i tillegg til fotograferingen.
Kjøper du produkter av meg for over 1200, så får du også bildene som er bestilt i digital weboppløselig versjon.

Rammer


Fra 250,-

Rammer i alle mulige farger, størrelser og fasonger. Vi finner den rammen som passer helt perfekt til ditt bilde. Jeg har prøver som kan sees i mitt studio.

Digitale bildefiler- Liten pakke


3500,-

5 digitale bildefiler, høyoppløselige filer med fri bruksrett. Du kan printe selv på amatørlab, eller printe hos meg. Du får da 20% rabatt på bildeprodukter bestilt igjennom meg.

Digitale bildefiler- Stor pakke


6500,-

10 digitale bildefiler, høyoppløselige bilder med fri bruksrett. Du kan printe på amatørlab selv, eller printe hos meg. Du får da 20% rabatt på bildeprodukter bestilt igjennom meg.

FAKTA

Hvordan velge rett fotograf?

Det å gå til fotografen er en stor investering for mange. Det er viktig å starte med å se på bildene til fotografen. Du må like stilen og bildene til fotografen du velger. Det er lov å ta kontakt uten å forplikte seg til noe. Spør om du lurer på noe, om du har noen spesielle ønsker, så hør om det er noe fotografen gjør. Eller bare ta en prat for å finne ut om det er kjemi. Sett deg inn i prislisten og hva som er inkludert. Hos meg kjøper du fotografering og bildeprodukter/digitale bilder separat.
I tillegg er det viktig å undersøke om fotografen driver redelig.
Jeg har dessverre hørt alt for mange historier om mennesker som blir lurt av useriøse «fotografer», og derfor ekstra viktig å sjekke før du velger fotograf.
•Har fotografen registrert firma i Brønnøysundregistret? (www.brreg.no) Man bryter loven ved å benytte seg av svart arbeidskraft.
•Bruker fotografen kontrakt? (dette er en sikkerhet for begge parter)
•Har fotografen priser tilgjengelig på nettsiden sin (påbudt)
•Har fotografen gode backup-rutiner for bildene og hvor lenge tar fotografen vare på bildene dine?
•Leverer fotografen kvalitetsprodukter fra profesjonelle trykkerier?

Hvorfor bør jeg kjøpe bildeprodukter igjennom fotografen?

Jeg tilbyr salg av digitale bilder da mange liker å ta vare på bildene selv. Men dessverre blir mange bilder bare liggende på harddisken uten at de kommer opp på veggen. Mange vil bestille bildeprodukter hos amatørlab. Man har da det fulle ansvaret for resultatet. Amatørlabber bruker et mindre fargerom enn det profflabber bruker. Det kan derfor gjøre bildene flatere og at det mørkeste gror igjen og det lyseste brennes ut. Det kan være tidkrevende å sette seg inn i programmene, og det tar lang tid å designe album. Om du ikke er fornøyd med resultatet, må du ta dette med labben du har brukt. Det er heller ikke lov å endre på bildet på noe vis, farge, lysjustering eller lage et annet utsnitt enn du har fått fra fotografen. Så det er litt å passe på at bildet passer i størrelsen du velger.

Om du bestiller bildeprodukter hos meg (til over 450 pr bilde), så får du med det digitale bilde i en weboppløselig digitalt bilde. Den kan brukes til sosiale medier og småprint opp til 15x20. I tillegg lagres bildene videre på mine harddisker om man skulle ønske flere produkter i fremtiden.
Profflabben jeg bestiller produkter fra, benytter seg av fullt fargerom. Det jeg ser på min kalibrerte skjerm, er det jeg får tilbake. Jeg kvalitetsjekker produktene, så om noe ikke er som det skal, er det jeg som ordner med reklamasjon. Produktene produseres med syrefrie produkter og er laget for å vare i årevis. Det er livstidsgaranti på disse bildene, sålenge det har hengt i et helt vanlig hjem.

Hvor lang tid tar det å få bildene?

Vi setter opp tid til bestillingstime etter fotograferingen er over. Jeg sender så en faktura, når denne er betalt setter jeg igang prosessen med å grovredigere bildene. De legges ut på et passordbeskyttet webgalleri slik at du kan se litt på bildene før du kommer til bestillingstime. Du får fra 25-40 bilder i webgalleriet. Når vi møtes til bestillingstime ser vi på bildene sammen. Jeg viser frem produkter og hva slags muligheter man har innenfor ønskene man har. Når man har bestemt seg for hvilke produkter og bilder man vil ha, så sender jeg en ny faktura på dette. Når den er betalt, begynner jeg å finredigere bildene.
Skal du kjøpe digitale bilder, legges de ut for nedlastning i samme webgalleri.
Leveringstid er 1-2 uker fra betalt faktura. Det varierer utifra oppdragsmengde. Bestillingstime kan gjennomføres digitalt.

Hvorfor koster det så mye å gå til fotografen?

For mange er det en stor utgift å gå til fotografen. Og det er en investering. Bildene du sitter igjen med er noe du kan nyte i årevis fremover, kanskje også generasjoner. Utstyret jeg bruker er dyrt og utstyrsparken trenger påfyll og oppgradering innimellom for å kunne levere deg god kvalitet. Jeg er også opptatt av å utvikle meg både i form av kursing og utprøving av nye teknikker på egenhand. Mine priser ligger på et gjennomsnittsnivå i forhold til andre profesjonelle fotografer i Norge. Et prisnivå som er nødvendig for å kunne drive en lønnsom og sunn fotografbedrift.
Jeg har satt sammen noen pakker som gir litt rabatter. Og har du flere anledninger som skal fotograferes iløpet av kort tid, så finner jeg en god pris til deg.

Ta kontakt om du har spørsmål